ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τρόποι πληρωμής της παραγγελία ς σας είναι οι ακόλουθοι:

  1. Πληρωμή στο κατάστημα

  2. Πιστωτική ή χρωστική κάρτα μέσω Εθνικής Τράπεζας

  3. Απευθείας Τραπεζική Μεταφορά σε Τραπεζικό Λογαριασμό της Α. Παπαηλια Δ. Ντινώρης Ο.Ε.

Η σειρά είναι τυχαία και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος πληρωμής που συνιστούμε. Όλοι οι τρόποι πληρωμής είναι 100% ασφαλής και δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις! Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξτε αυτόν που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας!

Στη συνέχεια λίγες λεπτομέρειες σχετικά με το τι είναι ο κάθε τρόπος πληρωμής και τις ενέργειες που είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με τον κάθε τρόπο ξεχωριστά.

Πληρωμή στα καταστήματα του Dinoris.gr

Εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα τότε έχετε και τη δυνατότητα να πληρώσετε με μετρητά ή με κάρτα την στιγμή της παραλαβής. Με αυτόν τον τρόπο παραλαμβάνετε άμεσα την παραγγελία σας χωρίς επιπλέον έξοδα όπως κόστος μεταφορικών από τα καταστήματά μας:

  1. Κατάστημα Αντιμάχεια, Κω

Αγ. Απόστολοι, 28ης Οκτωβρίου

ΤΚ 85302, Τηλ. 22420 51279

  1. Κατάστημα Καρδάμαινας, Κω

Κεντρικό δρόμο Νορίντα

ΤΚ 85302, Τηλ. 22420 91305

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2242051279 πριν έρθετε να παραλάβετε την παραγγελία σας για να επιβεβαιώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη και σας περιμένει για να μην χρειαστεί να περιμένετε εσείς!

2. Πιστωτική ή χρωστική κάρτα μέσω Εθνικής Τράπεζας

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος πληρωμής και σχετικά εύκολος και απόλυτα ασφαλής είναι η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που να έχει το σήμα MasterCard, Maestro ή VISA. Η πληρωμή θα ολοκληρωθεί σε ελάχιστα λεπτά online και είναι απόλυτα ασφαλής.

3. Απευθείας Τραπεζική Μεταφορά σε Τραπεζικό Λογαριασμό του Dinoris.gr

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλετε να πληρώσετε με τους παραπάνω τρόπους πληρωμής τότε μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα σε κάποιον λογαριασμό του Dinoris.gr. Αυτό μπορεί να γίνει είτε απευθείας στην τράπεζα είτε μέσω ebanking. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι το ποσό που θα λάβουμε στον λογαριασμό μας θα είναι το ακριβώς αναγραφόμενο ποσό στο τέλος της παραγγελίας σας χωρίς επιβαρύνσεις ή κρατήσεις. Και κυρίως στην περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε την μεταφορά μέσω ebanking, όταν σας ζητηθεί, να επιλέξετε ποιος θα επιβαρυνθεί τα έξοδα αποστολής τότε θα πρέπει να επιλέξετε «Αποστολέας».

Παρακάτω είναι οι λογαριασμοί του Dinoris.gr. Η επωνυμία της επιχείρησής μας είναι Α. ΠΑΠΑΗΛΙΑ Δ. ΝΤΙΝΩΡΗΣ Ο.Ε.:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑIBAN: GR3801103830000038344031935

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η παραγγελία θα πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον εμφανιστούν τα χρήματα στον εταιρικό λογαριασμό. Για να εκτελεστεί άμεσα η παραγγελία σας μπορείτε να μας στείλετε με fax το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο fax: 2242048345 ή στο email: info@dinoris.gr